Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Betraktaren" by Belinda Bauer * Book PDF Kindle ePub Free

Betraktaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Betraktaren
  • Author : Belinda Bauer
  • Release Date : January 13, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4140 KB

Description

Nominerad till 2013 Ă„rs CWA Gold Dagger för »Ă…rets bĂ€sta kriminalroman«!
»Betraktaren ligger skyhögt över mycket annat i genren. Intrigen Ă€r lysande« ULRIKA STAHRE, AFTONBLADET»Betraktaren kan mycket vĂ€l vara Ă„rets bĂ€sta deckare. LĂ€s!« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET»De döda kan inte tala till oss«, hade professor Madoc sagt. Men det var inte sant. Nummer 19, det lik som den artonĂ„rige Patrick Fort undersöker pĂ„ anatomilektionen, försöker berĂ€tta allt möjligt för honom.
Patrick har Aspergers syndrom och han har redan till­rĂ€ckligt med bekymmer i sitt liv. Han har svĂ„rt att förstĂ„ sig pĂ„ mĂ€nniskorna omkring honom och han Ă€r besatt av tanken pĂ„ döden den mĂ€rkliga dörr som bara öppnas Ă„t ett hĂ„ll och som hans far försvann igenom en dag för tio Ă„r sedan.
Det Àr denna besatthet som fÄtt honom att vÀlja kursen i anatomi, men nu har hans sökande efter svar lett honom i riktning mot ett mer pÄtagligt mysterium, kanske rentav ett mord. Vem Àr den man som talar till honom frÄn dissektionsbordet? Och hur hamnade han egentligen hÀr?
Samtidigt som en död man bit för bit avslöjar sina dolda sanningar för honom, upptÀcker Patrick hemligheter i sin egen familjs förutna. Till slut Àr bara en sak sÀker:
Ingenting Ă€r vad det ser ut att vara.BELINDA BAUER vĂ€xte upp i England och Sydafrika och bor i dag i Wales. Hennes debutroman, Mörk jord, belönades 2010 med deckarvĂ€rldens mest prestigefyllda pris, The Gold Dagger, som delas ut av brittiska Crime Writers Association för Ă„rets bĂ€sta kriminalroman. I Sverige har Belinda Bauers tre första romaner samtliga nominerats till »Ă…rets bĂ€sta översatta kriminalroman« av Svenska Deckarakademin.


Ebook Free Online "Betraktaren" PDF ePub Kindle